Skip to main content

VIDEO: Accident înfiorător între o maşină şi o camionetă! Doi oameni au murit pe loc, alţi 6 au fost răniţi

O nouă tragedie s-a produs în această după-amiază, când o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit violent.

Apelul la 112 prin care a fost semnalat accidentul, anunţa patru victime încarcerate, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de salvatori.

CITEŞTE ŞI: Pericol uriaş de explozie, la un tir încărcat cu butelii cu gaz! A fost evacuată populaţia din zonă, iar traficul a fost blocat

Echipele de descarcerare au reuşit să scoată cele patru persoane dintre fiarele contorsionate, dar din păcate, una dintre ele era deja decedată.

O altă victimă era în stop cardiorespirator, iar medicii au început de urgenţă manevrele de resuscitare, dar din păcate totul a fost în zadar.

Pe lâgă cei doi morţi, accidentul s-a soldat şi cu şase răniţi, care au fost transportaţi la spital.

Tragedia s-a petrecut în judeţul Arad, pe drumul care leagă Aradul de localitatea Horia.

„În urma accidentului au rezultat 8 victime, printre care 4 încarcerate în camionetă. Pompierii militari arădeni au acționat pentru extragerea victimelor din camionetă, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale. În urma evaluării medicale, două victime au fost declarate decedate la locul evenimentului, acestea suferind leziuni incompatibilitate cu viața, iar 6 victime au fost transportate la spital, astfel:

  • o victimă, conștientă și cooperantă a fost transportată la spital de către echipajul medical SMURD,
  • 5 victime, conștiente, cu multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale SAJ„, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.