Victorie după 7 ani de procese! Parcarea din spatele magazinului Bega revine în proprietatea Primăriei

Este oficial! Primăria Timişoara poate începe amenjarea unei parcări publice, pe terenul din spatele magazinului Bega.

Epopeea acestui teren a început în anul 2014, când primarul de la acea vreme, Nicolae Robu, a vrut să construiască o parcare supraetajată.

Doar că, la scurt timp de la lansarea licitaţiei pentru desemnarea constructorului, edilul a aflat că terenul ajunsese în proprietatea fraţilor Cristescu.

CITEŞTE ŞI: Reacţia primarului din Dumbrăviţa, după ilegalitatea descoperită de poliţişti!

S-a ajuns aici, ca urmare a unei Hotărâri de Guvern care prevedea că cine are o clădire cu anumite funcşionalităţi poate primi în propietate şi terenul alăturat.

Totul s-a întâmplat fără înştiinţarea primarului care, atunci când a fost pus în faţa faptului împlinit, a contestat în instanţă, trecerea terenului în propietatea oamenilor de afaceri Emil şi Marius Cristescu.

După 7 ani de procese, Primăria Timişoara are în sfârşit, câştig de cauză.

“Primăria Municipiului Timișoara a înregistrat, joi, o victorie definitivă și irevocabilă la Înalta Curte de Casație și Justiție. Magistrații acestei instanțe au decis că terenul pe care se află parcarea din spatele magazinului Bega este al Municipiului Timișoara”, transmite Primăria Timişoara.

După ce decizia va fi comunicată și oficial celor două părţi implicate în process, parcarea va fi predată TimPark pentru a intra în circuitul public până când vor începe lucrările la noua parcare supraetajată din această locație ultracentrală.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă de 3 ani, salvată de la moarte subită, printr-o intervenţie complexă! Operaţia este prima realizată în acest an, la Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.