Skip to main content

Vești bune pentru timișorenii din Șagului! Mai multe locuri de parcare au fost amenajate în zonă

Un teren dezafectat din Calea Șagului, pe care erau garaje vechi, s-a transformat complet! Construcțiile au fost puse la pământ, iar în locul lor au fost amenajate mai multe locuri de parcare pentru locuitorii din zonă.

În urmă cu câteva luni, municipalitatea anunța că vor fi amenajate sute de locuri noi de parcare, dar și spații verzi, în locul unor garaje care urmau să fie demolate, fie de proprietari, fie de reprezentanții Primăriei, acolo unde proprietarii nu aveau să coopereze.

De data aceasta, în Calea Șagului, mai exact, pe strada Intrarea Munților, au fost amenajate aproximativ 30 de locuri de parcare, care vor fi disponibile de acum, locuitorilor din zonă.

În prima etapă a proiectului privind amenajarea unor locuri noi de parcare fac parte zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Cu toate astea, municipalitatea anunță că urmează mai multe astfel de inițiative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.