Skip to main content

Veste proastă! Serbia închide graniţele pentru români! În ce condiţii se poate totuşi călători?

Creşterea numărului de cazuri de coronaviurs duce la noi restricţii privind libera circulaţie pe teritoriul Europei.

De această dată Serbia a anunţat că îşi închide graniţele pentru cei care nu pot să demonstreze că sunt perfect sănătoşi.

CITEŞTE ŞI: Gravidă luată cu ambulanţa din apropierea vămii! Poliţiştii de Frontieră au intrat în alertă

Autoritățile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, cetăţenii străini care vin în Republica Serbia din: Republica Macedonia de Nord, Bulgaria, România, Croaţia, pot intra pe teritoriul Sebiei, dacă au un test PCR negativ SARS COV2, nu mai vechi de 48 de ore”, transmite Poliţia de Frontieră

Măsurile nu se aplică și cetăţenilor sârbi care vin din ţările menţionate, precum și următoarelor categorii de persoane:

–    șoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internațional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.

–    echipajul aeronavelor a căror destinaţie finală este Republica Serbia, personalul şi pasagerii care tranzitează aeroporturile internaţionale din Republica Serbia;

–    personalul misiunilor diplomatice şi consulare străine;

–    copii cu vârste până la 12 ani, dacă părintele sau tutorele are un test negativ;

–    au primit rezidenţă temporară sau rezedinţă temporară în Serbia.

CITEŞTE ŞI: Sănătatea şi educaţia, prioritare pentru Titu Bojin, care vrea să revină în fruntea CJT! Şi-a lansat oficial candidatura

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.