Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sănătatea şi educaţia, prioritare pentru Titu Bojin, care vrea să revină în fruntea CJT! Şi-a lansat oficial candidatura

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Titu Bojin este surpriza acestei campanii electorale în judeţul Timiş, fiind susţinut pentru un nou mandat de preşedinte al CJT de ALDE.

Are alături şi echipa UNPR, cu care a obţinut în 2016, aproape 7% dintre voturile timişenilor, fiind pe locul trei.

Bojin este optimist şi acum, mizând pe un rezultat cu două cifre, atât la Consiliul Judeţean Timiş, cât şi la Primăria Timişoara, pentru care candidează avovatul Adrian Popescu.

CITEŞTE ŞI: Explicaţia hilară a autorităţilor după ce au infectat din pix, cu coronavirus, şase oameni

”Dacă vom alege pentru CJT și pentru șefia CJT oameni care au experiență în spate, care au arătat în viață că pot face ceva atunci vom putea trece cu vaporașele către Austria și mai departe, așa cum a fost odată în Timișoara.  Am alături de mine o echipă de oameni deosebiți de la ALDE și vom desfășura o campanie foarte eficientă pe care o vom încheia cu un succes răsunător”, a spus Titu Bojin, care a sperat până în ultima clipă, într-o alinaţă de centru-stâng, la nivelul judeţului Timiş.

Consideră că doar aşa, funcţia de preşedinte al CJT putea fi câştigată de candidatul susţinut de o astfel de alianţă.

Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, Bojin a decis să intre în luptă, susţinut de ALDE, mai ales că are experianţa necesară.

“Mă cunosc cetățenii din Timiș. Am avut un mandat de președinte din 2012 -2016 cu multe împliniri pentru județ. Le știți. Totuși vreau să amintesc de cele 200 de km de drumuri pe care le-am asfaltat, fiindcă erau din pământ. În total am reabilitat sau asfaltat 400 de km de drumuri. Am reparat și fațada Spitalului Județean Timișoara, care este așa cum o vedeți și acum, dar am făcut și multe în interior. După ce voi câștiga funcția de președinte al CJT, după 27 septembrie, voi avea în vedere domeniul sănătății pe care îl voi sprijini intens, dar și învățământul. Voi fi foarte apropiat cu ceea ce se întâmplă în educația din Timiș. Școlile trebuie sprijinite cu seriozitate, unde sunt multe probleme, așa cum am ajutat și Inspectoratul Școlar Timiș, care fusese aruncat în stradă și i-am dat în chirie fostul sediul al Direcției Apelor”, a mai spus Bojin.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! PSD Timiş şi-a stabilit toţi candidaţii la alegerile locale din această toamnă

Pe lista cu priorităţile lui Bojin se numără şi descentralizarea administrativă. Consideră că este timpul să se pună în practică regionalizarea, descentralizarea din punct de vedere administrativ și reducerea numărului de parlamentari.

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 15 August 2020 10:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login