Skip to main content

Modificări în circulația mai multor mijloace de transport în comun până duminică!

STPT anunță că în perioada 31 august – 3 septembrie traseele mai multor mijloace de transport în comun vor fi modificate.

Mai exact, în data de 31 august, ca urmare a solicitării Primăriei Remetea Mare, programul de transport al liniei M27, Timișoara – Remetea Mare – Ianova, va fi suplimentat cu o cursă, tur-retur. Cursa va avea plecare la orele 16:00 de la Ianova cu destinație Parcul Rozelor (stația “Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo) și retur la orele 20:00 de la Parcul Rozelor (aceeași stație “Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo ca la tur) cu destinație Ianova în vederea sprijinirii evenimentului “Intâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși – Timișoara 2023”.

Totodată, conform solicitării Mitropoliei Banatului, avizată în cadrul Comisiei de Circulație, în data de 2 septembrie, între orele 14:30 – 17:00, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Sala Olimpia – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo – strada  Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu – Piața Iancu Huniade  – Piața Victoriei – Catedrala Mitropolitană.

Mijloacele de transport de pe traseele suprapuse cu traseul procesiunii religioase, vor circula cu atenție și cu restricții. La sosirea procesiunii religioase în fața Catedralei Mitropolitane, traficul rutier de pe bulevardul Ferdinand I va fi închis în zona adiacentă Catedralei Mitropolitane. Ca atare, autobuzele liniilor 33 și 33b vor întoarce în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Țurcanu), iar autobuzele liniei Expres 3, la retur, vor avea traseul deviat de pe bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și revin pe traseul bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan.

STPT mai anunță că în perioada 1-3 septembrie cu ocazia “Zilelor Dumbrăviței”, strada Gheorghe Doja, în zona parcului, va fi închisă. Prin urmare, traseul minibuzului liniei M45 va fi deviat în zona respectivă pe strada Tudor Vladimirescu – strada Jozsef Attila – strada Ghe Doja – strada Franyo Zoltan.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.