Skip to main content

Modificări în circulația mai multor mijloace de transport în comun până duminică!

STPT anunță că în perioada 31 august – 3 septembrie traseele mai multor mijloace de transport în comun vor fi modificate.

Mai exact, în data de 31 august, ca urmare a solicitării Primăriei Remetea Mare, programul de transport al liniei M27, Timișoara – Remetea Mare – Ianova, va fi suplimentat cu o cursă, tur-retur. Cursa va avea plecare la orele 16:00 de la Ianova cu destinație Parcul Rozelor (stația “Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo) și retur la orele 20:00 de la Parcul Rozelor (aceeași stație “Parcul Copiilor” de pe strada Michelangelo ca la tur) cu destinație Ianova în vederea sprijinirii evenimentului “Intâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși – Timișoara 2023”.

Totodată, conform solicitării Mitropoliei Banatului, avizată în cadrul Comisiei de Circulație, în data de 2 septembrie, între orele 14:30 – 17:00, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Sala Olimpia – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo – strada  Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu – Piața Iancu Huniade  – Piața Victoriei – Catedrala Mitropolitană.

Mijloacele de transport de pe traseele suprapuse cu traseul procesiunii religioase, vor circula cu atenție și cu restricții. La sosirea procesiunii religioase în fața Catedralei Mitropolitane, traficul rutier de pe bulevardul Ferdinand I va fi închis în zona adiacentă Catedralei Mitropolitane. Ca atare, autobuzele liniilor 33 și 33b vor întoarce în Piața Regina Maria (Spitalul de Copii Louis Țurcanu), iar autobuzele liniei Expres 3, la retur, vor avea traseul deviat de pe bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și revin pe traseul bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan.

STPT mai anunță că în perioada 1-3 septembrie cu ocazia “Zilelor Dumbrăviței”, strada Gheorghe Doja, în zona parcului, va fi închisă. Prin urmare, traseul minibuzului liniei M45 va fi deviat în zona respectivă pe strada Tudor Vladimirescu – strada Jozsef Attila – strada Ghe Doja – strada Franyo Zoltan.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.