Skip to main content

Veste bună pentru iubitorii de teatru! S-au pus în vânzare biletele pentru Eurothalia!

Așteptat cu nerăbdare de iubitorii de teatru, Festivalul European de Teatru Eurothalia promite spectacole de înaltă ţinută şi cu producţii din 11 ţări.

Biletele pot fi cumpărate de astăzi, prin rețeaua Entertix, iar începând cu luna septembrie, vor fi disponibile și la casieria Teatrului German de Stat Timișoara.

Ediția din acest an a festivalului se va desfășura în perioada 20-30 septembrie 2023 și va aduce o experiență amplă și diversă pentru iubitorii de artă teatrală.

CITEŞTE ŞI: Alertă maximă, din cauza unui bărbat care ameninţă că se aruncă în gol! Trafic blocat şi energie electrică întreruptă

Festivalul face parte din Programul Cultural Național Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, iar sub motto-ul „Perspective”, va deveni un filtru de referință pentru manifestările teatrale actuale din Europa.

Pe parcursul a 11 zile, evenimentul, organizat de Teatrul German de Stat Timișoara, aduce în atenția publicului spectacole de teatru, dans, teatru-dans, teatru documentar și teatru de marionete, spectacole nonverbale și producții cu elemente multimedia și animatronice din țări precum Spania, Germania, Belgia, Austria, Franța, Letonia, România, Grecia, Danemarca, Bulgaria și Macedonia.

Printre companiile și artiștii confirmați se numără nume prestigioase precum Rimini Protokoll, Wim Vandekeybus, Ikarus Stage Arts sau Burgtheater.

Această ediție a festivalului aduce noi perspective asupra receptării conținuturilor și formelor teatrale variate, abordând teme universale prin metode inovatoare, precum căutarea adevărului, iubirea, identitatea sinelui și raportul său la societate, istoria, relația omului cu natura și cu mașinăriile noilor tehnologii, precum și perspective asupra prezentului și viitorului.

CITEŞTE ŞI: Timişorenii fug de Colterm! Peste o mie de abonaţi au renunţat la serviciile societăţii de termoficare, în acest an

Pe lângă spectacolele invitate de la cele mai renumite teatre și companii din Europa, programul festivalului include o serie de evenimente conexe, precum ateliere tematice, dezbateri, lecturi scenice, programe de formare, tururi ghidate și expoziții, adresate tuturor categoriilor de vârstă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.