Skip to main content

Alertă maximă, din cauza unui bărbat care ameninţă că se aruncă în gol! Trafic blocat şi energie electrică întreruptă

O intervenţie contracronometru este în desfăşurare, în aceste momente, după ce un bărbat a urcat pe grinda unui pod şi ameninţă că se aruncă în gol, de la o înălţime de 15 metri.

Incidentul se petrece pe Podul Traian din municipiul Arad, iar deocamdată nu se cunosc motivele pentru care omul vrea să se sinucidă.

CITEŞTE ŞI: Timişorenii fug de Colterm! Peste o mie de abonaţi au renunţat la serviciile societăţii de termoficare, în acest an

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti, iar traficul în zonă a fost blocat.

În paralel, se intervine pentru întreruperea energiei electrice în zonă, pentru ca un negociator să poată urca pe autoscara de lucru la înălţime ca să îl convingă pe bărbat să nu îşi pună ameninţările în practică.

UPDATE 1:

Îm urmă cu puţin timp, bărbatul a fost coborât la sol în siguranţă de către echipele de intervenţie.

El va fi transportat la spital şi supus unei expertize psihiatrice, aşa cum se obişnuieşte în astfel de situaţii.

“În urma negocierilor purtate de către reprezentantul Poliţiei, persoana care a urcat pe pod şi a ameninţat că se va arunca de acolo, a fost preluată de reprezentanţii IPJ şi ai ISU, coborâtă cu ajutorul autospecialei de intervenţie şi salvare la înălţimi şi predată unui echipaj medical”, a declarat George Pleşa, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 2:

Bărbatul care a pus pe jar autorităţile are 49 de ani şi nu este la primul gest de acest gen.

Pe data de 3 iulie, el a ameninţat că se aruncă de pe acelaşi pod, iar după ce a fost salvat de echipele de intervenţie, a fost inetrnat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.