Skip to main content

Vampiri şi zombi, pe străzile Timişoarei! Hai şi tu, la aventura care îţi poate aduce 1.000 de euro

Astăzi, la ora 17:00, timişorenii sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, să participe la o competiţie inedită, în care pot vâna vampiri sau zombi.

Totul depinde tabăra pe care şi-o alege fiecare, iar experienţa se anunţă a fi una memorabilă.

Evenimentul este organizat de Questo şi Tymbark România şi presupune ca participanţii să urmeze indicii, să rezolve puzzle-uri şi să descopere locuri noi din oraş, cu scopul de a-şi îndeplini misiunea de concurs.

CITEŞTE ŞI: Ploi torenţiale şi vijelii, în mai bine de jumătate de ţară! Meteorologii au emis noi avertizări

Participarea este gratuită, iar cei interesaţi pornesc din Piaţa Unirii şi, timp de cel mult două ore, vor exploara Timişoara.

“După ce la ultimul eveniment am adunat câteva mii de oameni pe străzile Timișoarei, revenim cu o nouă aventură! Sâmbătă, 10 iunie, străzile Timișoarei se transformă într-un loc de confruntare pentru vampiri și zombi, iar tu ești invitat să alegi o tabără și să participi. Vei avea parte de o experiență interactivă care îți va aminti de un treasure hunt sau un escape room (dar în aer liber!). Ai șansa să vânezi zombi sau vampiri (după preferință) pe străzile orașului”, transmit organizatorii.

Cei care vin costumaţi în vampir sau zombi au şansa de a pleca acasă cu 1.000 de euro, pentru că cel mai creativ costum va fi premiat.

Questo este o platformă de divertisment urban care oferă jocuri tematice de explorare a orașelor.

În prezent, platforma este disponibilă în peste 300 de orașe din jurul lumii, având peste 300.000 de jucători.

CITEŞTE ŞI: A început vânătoarea de oferte turistice pentru Sărbătorile de Iarnă! Care sunt cele mai căutate destinaţii?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.