Skip to main content

A fost capturat tâlharul care dădea lovituri în restaurantele din Timişoara! Lăsa clienţii de la mese, fără bani

Un bărbat de 49 de ani, a ajuns în Arestul IPJ Timiş, fiind acuzat de furt si efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

A dat prima lovitură pe care au reuşit să o probeze oamenii legii, pe data de 10 mai, când a sustras portofelul unei femei.

CITEŞTE ŞI: Vampiri şi zombi, pe străzile Timişoarei! Hai şi tu, la aventura care îţi poate aduce 1.000 de euro

S-a întâmplat într-un local din Piaţa Victoriei, unde păgubita era clientă. În momentul în care şi-a căutat portofelul şi-a dat seama că i-a fost furat.

După numai o săptămână, a acţionat în aceeaşi manieră, doar că victimă i-a căzut un bărbat de 63 de ani.

Acestuia i-a furat portofelul dintr-un local de pe Splaiul Spiru Haret şi i-a cauzat un prejudiciu de 500 de lei.

În cazul femeii, paguba se ridică 2.500 de lei, pentru că pe lângă banii pe care i-a găsit în portofel, individul a folosit şi un card bancar al victimei, cu care şi-a cumpărat mai multe bunuri.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 10.05.2023, barbatul, în timp ce se afla în incinta unui local situat în Piața Victoriei, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unei femei în vârstă de 37 de ani, care conținea acte personale, carduri bancare și suma de 2.000 de lei, acesta folosind, ulterior, unul din carduri pentru a-și achiziționa diverse produse, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei. De asemenea, la data de 24.05.2023, acesta, în timp ce se afla în incinta localului situat pe Splaiul Spiru Haret, din municipiul Timișoara, ar fi sustras portofelul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care conținea documente personale și o sumă de bani, cauzând un prejudiciul de aproximativ 500 de lei”, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, însă ancheta continuă, pentru că poliţiştii nu exclud ca individul să fi dat şi alte lovituri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.