Skip to main content

Vama, Spike, Dragoş Moldovan şi mulţi alţi artişti îndrăgiţi dau startul distracţiei! Începe Festivalul Arad Open Air

Mâine începe o nouă ediţie a Festivalului Arad Open Air, care, în acest an este programat pe parcursul a de cinci zile: trei, în acest weekend și alte două, la finele lunii.

Evenimentul se va desfăşura în două locaţii: primele trei zile, la Aeroportul Internaţional Arad, iar ultimele două, pe plaja de la Ghioroc.

Organizatorii anunţă o atmosferă incendiară, cu artişti de top şi spectacole remarcabile.

Printre cei care vor încânta publicul se numără Pascal Junior, un producător și DJ renumit pentru abordarea inovatoare în muzică, care va urca pe scenă, mâine.

Tot mâine, Alex Super Beats va aduce o doză de energie intensă cu mixurile sale electrizante, iar Mike Kross, DJ DIDI, Mahony, Teo Milea & Adi Schiopu, Redd Daniel, R.U.A și Ribozom completează tabloul artiştilor din prima seară.

CITEŞTE ŞI: Fritz îi dă lecţii de politică lui Nica! Îl învaţă cum să îşi atace adversarii politici

În cea de-a doua zi sunt așteptați: Nane, Spike, Paul Damixie, Mike Kross, Sebuh, Burak Yeter, Doma Art – Dance Show, Sasu și Alexandru Ungur.

Duminică vor fi prezenți: Oscar, Ian, Dragoș Moldovan, FC DNB, Adrian Saguna, Arias, Vama, N’Alin, Calvee și Mike Kross.

Aeroportul Internațional Arad a fost pregătit în cele mai mici detalii în ultimele săptămâni.

Food truck-urile și barurile au venit din toată țara pentru a servi cele mai delicioase preparate, deserturi și băuturi fresh.

Deoarece vara este sezonul perfect pentru o petrecere pe plajă, pe finele lunii, organizatorii AOA au decis ca anul acesta să mai ofere arădenilor și nu numai încă două zile de distracție, de această dată pe plaja Ghioroc. Aici, pe 28 și 29 iulie, alți artiști vor oferi fanilor un spectacol de neuitat.

În cadrul zilelor de festival, toate achizițiile se vor face cu tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Jetoanele vor putea fi achiziționate cu bani cash sau cu cardul de la punctele special amenajate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.