Skip to main content

Fritz îi dă lecţii de politică lui Nica! Îl învaţă cum să îşi atace adversarii politici

Criticile dure aduse administraţiei Fritz, de liberalii timişeni,  după apariţia sacilor de gunoi din jurul statuii lui IC Brătianu, îl revoltă de primarul Timişoarei.

Edilul spune că de vină este firma care reabilitează Parcul Civic, desemnată să se ocupe de lucrare, pe vremea lui Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Creditorii Colterm acceptă contractul propus de Primărie! Administratorul special vrea clauze noi, pentru producţia energiei termice

Muncitorii au tuns iarba şi au bagat-o în saci pe care, ulterior, au uitat să îi mai ridice, lucru pe care l-au făcut într-un final, angajaţii Horticultura.

“O firmă în insolvență, aleasă de administrația PNL în mandatul trecut și cu care suntem în instanță pentru executarea lucrărilor în Parcul Civic, nu a ridicat imediat sacii cu vegetația strânsă din parc. A făcut-o ieri Horticultura.

Ce face PNL-ul? Lansează un atac penibil la adresa mea, pe baza etniei mele. ”Domnul primar neamț nu știe” sau ”presupusa atenție germană la detalii lasă de dorit” – fac parte din rușinosul discurs al PNL-ului. Derapajele naționaliste, dar și misogine sunt tot mai dese în limbajul PNL și devin o scuză pentru lipsa de aptitudini politice. Se pare că strategia PNL este să preia discursul AUR. Nu va funcționa cu timișorenii”, spune Dominic Fritz, primarul Timişoarei, care îi acuză pe liberali de lipsă de respect interetnic.

Ba mai mult, edilul îi transmite preşedintelul PNL Timiş că atacurile cu scop electoral trebuie să facă referire la activitatea unui lider politic, nu la chestiuni legate de trasăturile personale.

“Pentru niște saci de deșeuri vegetale ridicate cu întârziere, PNL mă atacă din nou în cea mai bună manieră naționalistă.  Nimic nu poate justifica atacurile la etnie, sex sau convingeri religioase. Nu în Timișoara. Lupta politică este despre idei și fapte. Cum îndrăzniți să vă folosiți de numele Brătianu pentru un atac asupra valorilor timișorene? Spre deosebire de sacii din parc, care sunt deja la gunoi, domnul Nica încă nu a rezolvat niciuna dintre puținele probleme pe care le are de gestionat: Castelul Huniade, Stadionul Dan Păltinișanu sau drumul de legătură cu autostrada. (Exemplu pentru un atac politic fără referire la trăsături personale ale domnului Nica – etnie, culoare, sex, locul de naștere sau altele pe care nu le-a ales)”, mai spune Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.