Skip to main content

Terenurile de sport de la 12 școli din Timișoara pot fi folosite gratuit de copii, pe baza carnetului de elev!

La Timișoara lansează programul pilot „Curți Deschise pentru Sport”! Practic, toți elevii din oraș vor putea utiliza gratuit curțile școlilor, în afara orelor de curs.

În această vară, Primăria deschide curțile școlilor în cadrul unui program pilot realizat împreună cu 12 instituții de învățământ din oraș.

Accesul în curțile școlilor este permis tuturor copiilor și tinerilor care sunt elevi, pe baza carnetului de elev și este gratuit. Dacă elevul are mai puțin de 10 ani, trebuie să vină însoțit de un părinte sau un tutore legal. 

Elevii pot practica activități sportive și recreative individuale, în grup sau în echipe. Vor avea acces doar pe terenurile de sport, după încheierea orelor de curs și în afara perioadelor de examene, olimpiade sau evenimente speciale.

Programul ”Curți Deschise pentru Sport” face parte dintr-un efort mai amplu de a sprijini activitatea sportivă pentru copii și tineri. În această primă etapă, ne asigurăm că regulile sunt respectate de către toți cei implicați: elevi, școli, alte instituții. Școlile partenere vor asigura serviciile de pază, iar Poliția Locală va patrula regulat pentru a verifica respectarea regulilor.

Școlile partenere care își vor deschide porțile pentru copii sunt:

 • Colegiul Național Bănățean
 • Colegiul Național „C. D. Loga”
 • Liceul Teoretic „Grigore Moisil”
 • Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”
 • Liceul de Artă „Ion Vidu”
 • Liceul cu Program Sportiv „Banatul”
 • Colegiul Tehnic „Henri Coandă”
 • Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară
 • Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I”
 • Liceul Tehnologic de Transporturi Auto
 • Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură „Casa Verde”
 • Școala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.