Skip to main content

Terenurile de sport de la 12 școli din Timișoara pot fi folosite gratuit de copii, pe baza carnetului de elev!

La Timișoara lansează programul pilot „Curți Deschise pentru Sport”! Practic, toți elevii din oraș vor putea utiliza gratuit curțile școlilor, în afara orelor de curs.

În această vară, Primăria deschide curțile școlilor în cadrul unui program pilot realizat împreună cu 12 instituții de învățământ din oraș.

Accesul în curțile școlilor este permis tuturor copiilor și tinerilor care sunt elevi, pe baza carnetului de elev și este gratuit. Dacă elevul are mai puțin de 10 ani, trebuie să vină însoțit de un părinte sau un tutore legal. 

Elevii pot practica activități sportive și recreative individuale, în grup sau în echipe. Vor avea acces doar pe terenurile de sport, după încheierea orelor de curs și în afara perioadelor de examene, olimpiade sau evenimente speciale.

Programul ”Curți Deschise pentru Sport” face parte dintr-un efort mai amplu de a sprijini activitatea sportivă pentru copii și tineri. În această primă etapă, ne asigurăm că regulile sunt respectate de către toți cei implicați: elevi, școli, alte instituții. Școlile partenere vor asigura serviciile de pază, iar Poliția Locală va patrula regulat pentru a verifica respectarea regulilor.

Școlile partenere care își vor deschide porțile pentru copii sunt:

 • Colegiul Național Bănățean
 • Colegiul Național „C. D. Loga”
 • Liceul Teoretic „Grigore Moisil”
 • Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”
 • Liceul de Artă „Ion Vidu”
 • Liceul cu Program Sportiv „Banatul”
 • Colegiul Tehnic „Henri Coandă”
 • Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară
 • Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I”
 • Liceul Tehnologic de Transporturi Auto
 • Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură „Casa Verde”
 • Școala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.