Skip to main content

Noi dozatoare de apă în zonele Dacia, Doina și Dâmbovița! Primăria a scos la licitație trei amplasamente

Noi dozatoare de apă în zonele Doina, Dacia și Dâmbovița din Timișoara.

Municipalitatea a scos la licitație publică trei amplasamente pe străzile Mureș, Burebista și Științei, pentru ca acestea să fie ocupate în mod legal de către operatorii de dozatoare.

Licitația este deschisă, cu strigare, și va avea loc în 27 iulie, la ora 10.00, în Sala de Licitații a Primăriei Timișoara. Pot participa persoane juridice, persoane fizice autorizate, asociații familiale și întreprinderi individuale. 

Documentele licitației – caietul de sarcini, fișa de date, formularele necesare și contractul cadru – pot fi accesate, contra cost, până la data de 16 iulie. Programul este de luni până joi, între orele 09:00-10:00 și 13:00-16:00, respectiv vinerea, între orele 09:00-19:00.

Documentele de participare, împreună cu actele ce atestă achitarea garanției și a taxei de participare, se înregistrează în plic închis, la sediul Primăriei, camera 12 (ghișeele 10 sau 11), până la data de 26 iulie, ora 16.00.

Reprezentanții Primăriei precizează faptul că plicurile înregistrate după expirarea datei și orei limită de depunere se vor returna nedeschise.   

Vă reamintim că în primăvara acestui an 13 dozatoare instalate ilegal au fost ridicate de pe domeniul public. Acestea nu aveau acorduri de funcționare, nici contracte de închiriere iar unele dintre dozatoare erau racordate ilegal la rețeaua publică de apă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.