Skip to main content

Vacanţe de vis, la doar un click distanţă, de Black Friday! Eturia te duce în cele mai exotice locuri, la preţuri imbatabile

Pentru că suntem în perioada în care cu toţii vânăm oferte, Eturia pregătește un eveniment de excepție pentru îndrăgostiţii de destinaţii exotice.

Astfel, reducerile de Black Friday sunt valabile zece zile, de mâine până pe 20 noiembrie, perioadă în care pachete de vacanță pot fi cumpărate cu preţuri mai mici cu până la 800 euro/persoană.

De exemplu, poţi profita de un sejur de 10 zile la plajă în minunatele destinații Mauritius & Reunion, care poate fi cumpărat lacu doar 1990 euro, în loc de prețul inițial de 2790 euro.

Dacă îţi doreşti un circuit Share a Trip în Tanzania, pentru luna decembrie 2023, benefiezi de o reducere de 800 de euro, de la prețul inițial de 3490 euro.

CITEŞTE ŞI: Ajută o mamă disperată să îşi găsească fiul! Băiatul a plecat la muncă în Olanda, dar a dispărut fără urmă

Eturia vine cu oferte imbatabile şi pentru Revelion. Spre exemplu, un sejur la plajă în Seychelles poate fi cumpărat acum la un tarif special de doar 2350 de euro, cu o economie de 600 de euro, iar un sejur în Mexic, cu doar 2490 de euro.

Noutatea deosebită din acest an este parteneriatul cu Emag.

Astfel, începând cu data de 10 noiembrie, orice client Emag care dorește să-și rezerve o vacanță va avea ocazia de a alege din peste 100 de destinații de vacanță sub marca Eturia, disponibile pe cea mai renumită platformă de cumpărături online din România.

“Dacă ne gândim că acesta este primul sezon în care toate destinațiile sunt deschise turiștilor fără restricții sau limitări, preconizăm o creștere semnificativă a vânzărilor datorate campaniei de Black Friday. Astfel, estimăm că vânzările ar putea crește cu aproximativ 30% față de anul precedent. Acest lucru se datorează și interesului crescut în descoperirea sau redescoperirea unor destinații turistice, mulți fiind dornici să exploreze locuri noi sau să revină în locuri pe care le-au evitat sau nu le-au putut vizita din cauza restricțiilor anterioare. Ne așteptăm ca românii să aleagă de la sejururi exotice la plajă, la circuite de grup sau Share a Trip, până la vacanțe care să îmbine relaxarea la plajă cu descoperirea unor orașe,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

După Black Friday, reprezentanții Eturia se așteptă la o creștere a interesului călătorilor pentru rezervarile online și în contextul campaniei care se va derula în exclusivitate pe emag.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism.

Pentru clienți, dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi.

CITEŞTE ŞI: Robu vrea liberali cu care să rezoneze, pe lista pentru Consiliul Local Timişoara! Pe cine îşi doreşte pe postul de viceprimar?

Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.

Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.