Skip to main content

Lucrările de reabilitare de pe Stan Vidrighin, într-o nouă etapă! Vor fi impuse noi restricții de circulație în zonă, de săptămâna viitoare

Lucrările de pe Calea Stan Vidrighin intră în ultima etapă majoră, respectiv modernizarea completă a intersecției cu Strada 1 Decembrie 1918.

În momentul de față, lucrările în zonă sunt realizate în proporție de peste 70%, urmând ca intersecția cu 1 Decembrie 1918 să fie gata în martie 2024.

Practic, constructorul va desface linia de tramvai, drumul și trotuarele, pentru a lucra în iarnă la rețelele subterane. Apoi, va realiza terasamentele în luna februarie și va așterne primele straturi de asfalt la început de martie.

Până atunci însă, traficul auto va fi restricționat începând de joi, 16 noiembrie, până la finalizarea intersecției, astfel:

  • Se închide accesul de pe Str. 1 Decembrie 1918 pe Calea Stan Vidrighin, precum și în sens opus;
  • Se va circula pe câte o bandă pe sens pe Calea Stan Vidrighin, în zona intersecției.

În plus, până vineri, 17 noiembrie, se va redeschide circulația auto pe câte o bandă la intersecția strada Aurel Podeanu – Stan Vidrighin. Deoarece traversarea liniilor de tramvai nu va fi posibilă, șoferii care vin de pe Podeanu vor fi obligați să vireze la dreapta pe Stan Vidrighin.

Conform proiectului, pe bulevardul Stan Vidrighin vor fi schimbate liniile de tramvai învechite și va fi introdus un sistem automat de macazuri. În paralel sunt schimbate rețelele de utilități, iar la final vor fi refăcute trotuarele și carosabilul și vor fi amenajate piste de biciclete.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.