Skip to main content

Lucrările de reabilitare de pe Stan Vidrighin, într-o nouă etapă! Vor fi impuse noi restricții de circulație în zonă, de săptămâna viitoare

Lucrările de pe Calea Stan Vidrighin intră în ultima etapă majoră, respectiv modernizarea completă a intersecției cu Strada 1 Decembrie 1918.

În momentul de față, lucrările în zonă sunt realizate în proporție de peste 70%, urmând ca intersecția cu 1 Decembrie 1918 să fie gata în martie 2024.

Practic, constructorul va desface linia de tramvai, drumul și trotuarele, pentru a lucra în iarnă la rețelele subterane. Apoi, va realiza terasamentele în luna februarie și va așterne primele straturi de asfalt la început de martie.

Până atunci însă, traficul auto va fi restricționat începând de joi, 16 noiembrie, până la finalizarea intersecției, astfel:

  • Se închide accesul de pe Str. 1 Decembrie 1918 pe Calea Stan Vidrighin, precum și în sens opus;
  • Se va circula pe câte o bandă pe sens pe Calea Stan Vidrighin, în zona intersecției.

În plus, până vineri, 17 noiembrie, se va redeschide circulația auto pe câte o bandă la intersecția strada Aurel Podeanu – Stan Vidrighin. Deoarece traversarea liniilor de tramvai nu va fi posibilă, șoferii care vin de pe Podeanu vor fi obligați să vireze la dreapta pe Stan Vidrighin.

Conform proiectului, pe bulevardul Stan Vidrighin vor fi schimbate liniile de tramvai învechite și va fi introdus un sistem automat de macazuri. În paralel sunt schimbate rețelele de utilități, iar la final vor fi refăcute trotuarele și carosabilul și vor fi amenajate piste de biciclete.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.

Viitorii studenți UVT își pot crea dosarele de înscriere, online, pe platforma de admitere, accesând site-ul admitereonline.uvt.ro

Aspiranții la studii universitare pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea candidaților cât mai facilă – admitereonline.uvt.ro.