Skip to main content

Ajută o mamă disperată să îşi găsească fiul! Băiatul a plecat la muncă în Olanda, dar a dispărut fără urmă

Un tânăr de 21 de ani a fost dat în urmărire naţională, după ce mama lui a cerut ajutorul Poliţiei, pentru că nu mai ştie nimic despre el.

Florin-Alexandru Coman, din Petrila, judeţul Hunedoara, a plecat în Olanda să muncească, încă din luna august.

În urmă cu trei zile, rudele au încercat să îl contacteze telefonic, însă nu au reuşit să dea de el.

CITEŞTE ŞI: Robu vrea liberali cu care să rezoneze, pe lista pentru Consiliul Local Timişoara! Pe cine îşi doreşte pe postul de viceprimar?

Băiatul nu a răspuns şi nici nu a sunat îanpoi, astfel că apropiaţii se tem de ce este mai rău.
Mama tânărului a alertat Poliţia, care acum face apel şi la populaţie, pentru găsirea lui Florin-Alexandru.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m., cca. 60 kg., ochi verzi, fața ovală, părul șaten, tuns scurt, tatuaj pe exteriorul antebrațului drept reprezentând un pumnal cu motive vikinge.

Dat fiind faptul că nimeni nu ştie când a dispărut tânărul, nu există informaţii privind articolele vestimentare pe care le-ar purta.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112, sau se prezinte la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Mașină, lovită de tren! Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a ajuns la spital!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.