Skip to main content

Ajută o mamă disperată să îşi găsească fiul! Băiatul a plecat la muncă în Olanda, dar a dispărut fără urmă

Un tânăr de 21 de ani a fost dat în urmărire naţională, după ce mama lui a cerut ajutorul Poliţiei, pentru că nu mai ştie nimic despre el.

Florin-Alexandru Coman, din Petrila, judeţul Hunedoara, a plecat în Olanda să muncească, încă din luna august.

În urmă cu trei zile, rudele au încercat să îl contacteze telefonic, însă nu au reuşit să dea de el.

CITEŞTE ŞI: Robu vrea liberali cu care să rezoneze, pe lista pentru Consiliul Local Timişoara! Pe cine îşi doreşte pe postul de viceprimar?

Băiatul nu a răspuns şi nici nu a sunat îanpoi, astfel că apropiaţii se tem de ce este mai rău.
Mama tânărului a alertat Poliţia, care acum face apel şi la populaţie, pentru găsirea lui Florin-Alexandru.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m., cca. 60 kg., ochi verzi, fața ovală, părul șaten, tuns scurt, tatuaj pe exteriorul antebrațului drept reprezentând un pumnal cu motive vikinge.

Dat fiind faptul că nimeni nu ştie când a dispărut tânărul, nu există informaţii privind articolele vestimentare pe care le-ar purta.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112, sau se prezinte la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Mașină, lovită de tren! Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a ajuns la spital!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.