Skip to main content

UVT se transformă într-un uriaş spaţiu al creativităţii! Începe Street Delivery

În acest weekend are loc, la Timişoara, cea de-a 15-a ediţie a mult aşteptatului eveniment Street Delivery.

Astfel, în perioada 18-19 septembrie, ai parte de o mulţime de talk-uri, lansări de carte, activităţi sportive şi ateliere menite să stârnească imaginaţia.

CITEŞTE ŞI: Am depăşit pragul de 4.000 de infectări cu COVID! Timişul, în continuare pe locul doi, după capitală, la numărul de cazuri noi

Evenimentul, organizat de Fundația Cărturești, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, va avea loc în grădina urbană a UVT, precum și în spațiile adiacente acesteia.

“Cea de-a XV-a ediție Street Delivery Timișoara, denumită generic Leapșa!, reimaginează oraşul prin ochii copiilor, cu abilitatea lor minunată de a transforma orice creangă, orice colţ de parcare, orice loc abandonat într-un regat fantastic: E timpul bucuriei, al (re)descoperirii şi al recuperării!”, transmit organizatorii.

Ca în fiecare an, evenimentul are inclus în program muzică și artist talks cu scriitori timișoreni dintre cei mai importanți.

De asemenea, mai mulți studenți de la Facultatea de Arte și Design vor propune momente artistice în grădina urbană.

„Cu o săptămână înainte de deschiderea anului școlar, UVT devine pentru un weekend întreg cel mai mare spațiu de joacă și creativitate din Timișoara. Suntem consecvenți, „La UVT, Cultura este Capitală!”, iar cei mai tineri dintre timișoreni sunt și ei vizați de evenimentele noastre. Liceenii, copiii de toate vârstele, merită să fie atrași în universul culturii, de aceea deschidem porțile pentru ei și organizăm evenimente captivante, care să le trezească interesul pentru artă și lectură. Ediția acestui an a festivalului Street Delivery este o ocazie unică de a fi împreună, după o perioadă în care izolarea a fost un leit-motiv îngrijorător. Desigur, îi așteptăm pe timișorenii de toate vârstele să intre în lumea ludică a Street Delivery”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Festivalul se va desfășura în grădina urbană și în parcările din fața sediului central al Universității de Vest, la adresa:  Bulevardul Vasile Pârvan nr. 4.

CITEŞTE ŞI: Mergi la meci şi adopţi un câine! Fotbaliştii de la Poli se implică în găsirea unui stăpân pentru animalele abandonate

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.