Skip to main content

Restricţii începând de azi, în Timişoara, după ce rata de infectare cu COVID a trecut de două cazuri la mie!

CJSU a aprobat primele restricţii pentru Timişoara, după ce rata de infectare a trecut peste pragul de două cazuri la mie!

 Astfel, competiţiile sportive se pot organiza cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1m intre persoane..

Concertele, festivalurile sau spectacolele în aer liber, pot fi organizate cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Astfel, competiţiile sportive se pot organiza cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă. Concertele sau spectacolele în aer liber, pot fi organizate cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. 

CITEŞTE ŞI: UVT se transformă într-un uriaş spaţiu al creativităţii! Începe Street Delivery

Sunt permise activităţile recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu participarea a cel mult 30 de persoane care nu locuiesc impreună.

De asemenea, la nunţi, botezuri, mese festive este permisă participarea a maximum 150 de persoane în spaţii deschise sau maximum 100 de persoane în spaţii închise. La stabilirea numărului de persoane în exterior şi/sau în interior nu sunt luate în calcul persoanele care au vârsta mai mică de 16 ani. Se permite un număr maxim la 300 de persoane în interior şi până la capacitate maximă în exterior doar pentru persoanele vaccinate cu schemă completă, persoanele care deţin test negativ sau persoanele care se află între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterior trecerii prin boală.

 Activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toate persoanele sunt vaccinate. 

Activitatea operatorilor economici care administrează săli de jocuri este permisă fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului, fiind permis accesul persoanelor vaccinate cu schemă completă de vaccinare.

Organizarea și desfășurarea adunărilor publice, organizarea de mitinguri și demonstrații este permisă cu participarea unui număr maxim de 100 de persoane.

CITEŞTE ŞI: Am depăşit pragul de 4.000 de infectări cu COVID! Timişul, în continuare pe locul doi, după capitală, la numărul de cazuri noi

Participarea la toate aceste evenimente este permisă doar pentru persoanele vaccinate cu schemă completă, persoanele care deţin test negativ sau persoanele care au trecut prin boală.

La depăşirea unei incidenţe de 3 la mie, aceste activităţi vor fi interzise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.