Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mergi la meci şi adopţi un câine! Fotbaliştii de la Poli se implică în găsirea unui stăpân pentru animalele abandonate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă se desfăşoară partida Politehnica Timişoara - Csikszereda Miercurea Ciuc, pe stadionul Dan Păltinişanu.

Iar fotbaliştii de pe Bega au răspuns apelului lansat de Primărie, care încearcă să le găsească stăpâni, câinilor aflați în adăpostul Danyflor.

CITEŞTE ŞI: Fraudă în Primăria Timişoara! Fritz a cerut ajutorul DNA

“Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul <adopt, don’t shop!>”, transmit reprezentanții SSU Politehnica Timișoara.

Mai exact, clubul sportiv Politehnica Timișoara și-a anunțat dorința de promovare a adopției câinilor fără stăpân.

“Astfel, SSU Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timișoara v. Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă,18 septembrie 2021, la stadionul Dan Păltinișanu. Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15-16,30.  Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media”, anunţă Primăria Timişoara.

La Danyflor sunt, zilnic, în jur de 400 de câini fără adăpost.

Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook.

În cadrul campaniei, sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

CITEŞTE ŞI: Fritz îl vrea pe Barna președinte! Ce mesaj a trimis pe grupul intern al partidului?

 

Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 14:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login