Utilajele de deszăpăzire au intervenit noaptea trecută! Care este starea drumurilor?

A venit iarna în Banat! A început să ningă încă de seara trecută astfel că utilajele de deszăpezire au fost scoase pe şosele.

CITEŞTE ŞI: Program medical unic în România! Cum poate fi prevenit accidentul vascular cerebral?

Reprezentanţii DRDP Timişoara anunţă că zeci de utilaje au intervenit pentru curăţarea carosabilului şi au fost răspândite peste 200 de tone de materiale antidarapant.

În cursul nopții, pe drumurile naționale și pe autostrada #A1 s-a acționat cu peste 40 de utilaje care au intervenit pentru îndepărtarea zăpezii. Au fost răspândite circa 240 de tone de material antiderapant și soluție de clorură de calciu. Până la ora 11.00 este în vigoare o atenţionare cod galben de ninsori abundente, local viscolite, pentru 12 judeţe, printre care se află Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Hunedoara”, anunţă reprezentanţii DRDP Timişoara.Momentan se circulă bine pe drumurile din subordinea DRDP Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Se întorc ninsorile! Banatul, acoperit de zăpadă

În Banat sunt probleme pe drumul Anina – Oraviţa, unde din cauza ploilor torenţiale s-a prabuşit zidul de sprijin, iar acostamentul drumului a cedat pe o înălţime de 1 m şi o lungime de 30 m. Aici circulaţia se desfăşoară mai greu.

Detalii însă, despre starea drumurilor aflaţi AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

De tot râsul! Timişoara se transformă în oraşul zarzavaturilor şi al plantelor aromatice. Rozmarin, în loc de panseluţe

Cândva un simbol al Timişoarei, florile din oraş au devenit în ultimul an, tot mai scumpe la vedere.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.