Skip to main content

Urmărire ca în filme pentru capturarea unui tânăr drogat și fără permis! Ce au mai descoperit polițiștii?

Urmărire ca în filme, noaptea trecută, pe străzile din Sânnicolau Mare! Polițiștii au gonit pe urmele unui tânăr care nu a oprit la semnalul lor!

În jurul orei 01:20, polițiștii au încercat să oprească pe strada Mihai Viteazu din oraș, unui autoturism, care avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare doar în partea din spate. Tânărul care se afla la volan a ignorat semnalele oamenilor legii și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase. Când a ajuns la capătul străzii Victor Babeș, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare atribuit unui alt autoturism.

De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Acesta s-a ales dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.