Skip to main content

Anchetă de proporţii, după ce trei copii de 14 ani au ajuns drogaţi la şcoală!

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate coordonaţi de procurorii D.I.I.C.O.T. fac cercetări ample, în cazul a trei elevi care au fost depistaţi, în timpul cursurilor, sub influenţa unor substanţe interzise.

Alarma a fost dată de reprezentanţii unei şcoli din Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce au observat că cei trei minori, în vârstă de 14 ani, aveau un comportament ciudat.

Conducerea unităţii de învăţământ a sunat la 112, iar poliţiştii au început imediat verificările, în timp ce un echipaj medical i-a preluat pe elevi şi i-au transportat la spital.

CITEŞTE ŞI: Buget record, în acest an, pentru comuna Şag! Cum a reuşit primarul să adune de 7 ori mai mulţi bani, decât cei din taxe şi impozite?

După ce au primit îngrijiri de specialitate, copiilor li s-au făcut o serie de analize, iar rezultatele confirmă că au consumat substanţe psihotrope.

Acum, poliţiştii încearcă să afle de unde au făcut elevii rost de droguri şi să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.