Universitatea de Vest prezintă Maratonul de antreprenoriat, un eveniment al interacțiunilor cu antreprenori și oameni de afaceri de succes!

Joi, 10 noiembrie, la Universitatea de Vest din Timișoara are loc Maratonul de Antreprenoriat.

UVT, în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), cu sprijinul CTP România, organizează evenimentul Maratonul de Antreprenoriat, un format special de dialog, dedicat interacțiunilor cu antreprenori și oameni de afaceri de succes.

În acest cadru, reprezentanții Universității își propun să lanseze în discuție tema antreprenoriatului și rolului acestuia pentru dezvoltarea socio-economică.

Cei interesați pot întâlni câteva cele mai autorizate voci din domeniul antreprenoriatului și businessului, care vă vor vorbi despre propriile experiențe, căile de urmat, dar și despre provocările specifice domeniului, în lumea dinamică în care trăim.

Vor fi prezenți reprezentanți ai unor afaceri naționale și internaționale de succes, cu o vastă experiență în acest domeniu. Cei pasionați de domeniul plin de provocări al antreprenoriatului vor afla de la aceștia multe detalii despre cariera antreprenorială, dar și despre dezvoltarea unui business.

Pentru publicul interesat să participe la acest eveniment unic, studenți, profesioniști, cercetători sau public larg, organizatorii au pus la dispoziție un formular de înscriere, disponibil AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.