Skip to main content

Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, la mai puţin de două ore distanţă! Zbor direct din Timişoara spre Zakynthos

Wizz Air a inaugurat astăzi o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos, iar preţul biletelor începe de la 119 lei.

Zakynthos este o destinație cunoscută pentru plajele sale minunate, apele cristaline și viața de noapte vibrantă.

CITEŞTE ŞI: Tur ghidat pentru timişorenii cu deficienţe de vedere! „PeriFEERIA. Despre Timișoara nevăzută”, un proiect marca UVT

Insula reprezintă o opțiune ideală pentru o evadare în natură, atât pentru vizite scurte, cât și pentru vacanțe lungi, oferind o varietate de activități și atracții pentru preferințele oricărui călător.

Pe lângă zonele de coastă uimitoare, Zakynthos oferă multe alte atracții naturale.

Insula este populară pentru peisajele sale remarcabile, inclusiv celebrele Peșteri Albastre, formațiuni unice care sunt accesibile doar cu barca și încântă cu nuanțe de albastru fascinante, create de interacțiunea luminii soarelui cu reflexia apei.

Explorarea peșterilor este o experiență de neuitat și care nu trebuie ratată de pasionații de natură.

Pentru cei care vor să se bucure de o plajă mai retrasă, Zakynthos se mândrește cu numeroase astfel de locuri mai puțin cunoscute – de la țărmurile izolate ale plajei Gerakas, un loc protejat în care își au cuibul broaștele țestoase, până la golful pitoresc Porto Limnionas, înconjurat de stânci și excelent pentru o sesiune de snorkelling.

Dar, adevăratul punct de atracţie al insulei este plaja Navagio, inclusă în nenumărate clasamente realizate nivel mondial, printre cele mai frumoase plaje din lume.

Din păcate, din cauza eroziunii stâncilor care riscă să se prăbuşească, autorităţile elene au decis să închidă în acest an plaja.

Însă aceasta poate fi admirată de sus, pentru că oferă o privelişte spectaculoasă.

„Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite”, spune Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.