Skip to main content

District 23, cel mai mare festival din Vestul României, se pregătește de start!

District 23, cel mai mare festival din vestul României reunește trei evenimente reunite sub acest concept – Flight Festival, Vest Fest și Magnetic Festival.

Evenimentul are loc în perioada 16 – 18 iunie la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara.

Pe scena Flight Festival în cele trei zile de distracție vor fi prezenți : Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, Tom Odell, John Newmann, Delia, Connect – R, Vunk, S.A.R.S. R.U.A., Maryliss, Andi Moisescu, Kuky feat. Pici, VDJ Sniper & Happy Flow, alexancadj, Alyn Vladucu, Alex Erdodi, Dalla Billa, B.Mike și Zoleevee.

Pe scena Vest Fest vor fi prezenți B.U.G. Mafia, Deliquent Habits, Subcarpați, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Azteca, Ian, Nane, Rava, Spike, Marko Glass & Bvcovia, Petre Stefan, Specii, Idk, Argatu, Alex Super Beats, Phaser, K-lu, MCs United, Alex.

Pe scena Magnetic vor fi prezenți Hedex, Camo & Krooked b2b Mefjus, Andromedik, Floiwidus, Lens, 5HA5H, Azotix, Bondy, Bibanu, Dalla b2b Cips, Deckster b2b Nexus, Dudu, DWLS b2b Memphys, Enevel, EWMA b2b Rutlex, Freqax b2b Notsocommondj, Goblin, Grid, Ist, Mighty Boogie, Revan, Shockpit b2b Gears, Souldrip, Skinny, Yoshuu, 2shymc, mc Daxta, MC Skywalker, Motanu MC.  

Printre vedetele care vor concerta la ediția din acest an se numără John Newman, care a devenit cunoscut în 2012 cu melodia „Feel the Love” (alături de Rudimental) care a ajuns pe prima poziție a topului de single-uri din Marea Britanie. Cântecul a fost prezentat și în coloana sonoră a jocului video „Need for Speed: Most Wanted” și a ocupat poziții fruntașe în clasamentele din lumea întreagă, iar melodia sa „Love me again“ a strâns 970 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Grupul american Delinquent Habits a luat naștere în 1991 și este cunoscut  în special datorită pieselor lor rap cu tentă latină. Primul lor album a fost produs de membrul formației Cypress Hill, Sen Dog, care a și cântat în acest material discografic. Unul din cele mai de succes single-uri ale trupei s-a numit „Return of the Tres”.

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), FLIGHT FESTIVAL District23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Abonamentele sunt disponibile aici https://tickets.vestfest.ro și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei festivaluri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.