Skip to main content

Un tânăr de 27 de ani, rănit în câmp, după ce un utilaj agricol a luat foc!

Un bărbat a fost rănit, după ce un incendiu a cuprins utilajul agricol cu ajutorul căruia făcea baloți de paie!

Flăcările au cuprins balotiera, moment în care șoferul, un bărbat de 27 de ani, a încercat să o decupleze de tractor și s-a ars la mâini.

Pompierii militari paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau șoferului utilajului, iar echipajele de stingere au lichidat rapid incendiul, care se manifesta la balotieră și la vegetația uscată din zonă, împiedicând extinderea flăcărilor la tractor.

Miercuri, 19 iulie, în jurul orei 12.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112,  care sesiza izbucnirea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe  un teren de pe raza localității Ciuhoi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat imediat, la locul indicat de apelant, echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii Sălard, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, alertând totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sâniob”, transmite ISU Bihor.

În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de o defecțiune la utilajul agricol, s-a soldat cu arderea balotierei, în proporție de 80%, și a vegetației uscate, pe o suprafață de circa 600 de metri pătrați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.