Skip to main content

O adolescentă de 17 ani, dispărută de aproape două săptămâni! Tatăl fetei cere ajutor tuturor

O fată de 17 ani a dispărut de acasă, de aproape două săptămâni, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Tatăl fetei a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fiica. Oamenii legii au început acum o anchetă.

Adolescenta a plecat de la domiciliul din Deva în data de 8 iulie.

La data de 19 iulie 2023, ora 13:00,  Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa Gaciu Lăcrămioara Georgeta, în vârstă de 17 ani, a plecat din data de 08 iulie 2023 de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors până în prezent. La data plecării voluntare era îmbrăcată într-un tricou roz, blugi scurți de culoare albastru, iar în picioare o pereche de adidași negru cu alb”, transmite IPJ Hunedoara. 

Fata are următoarele semnalmente: 1,63 m înălțime, circa 63 kg, ochii căprui, păr lung de  blond vopsit, constituție atletică, fața ovală.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională. Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.