Un concert ca o călătorie în timp şi spaţiu! Nu rata reprezentaţia THY VEILS, de la Timişoara!

Grupul THY VEILS propune publicului o nouă serie de concerte în care elemente futuriste vor reconfigura experiența live.

Prima apariție din această serie ce vizează mai multe locații, se va desfășura în clubul Escape din Timișoara pe data de 7 octombrie.

Evenimentele live propuse de ansamblul timișorean transpun experiența personală într-o lume în care timpul și spațiul dispar deopotrivă, iar energiile universale se așază în ritmul unei singure trăiri.

CITEŞTE ŞI: Strigător la cer! A bătut un bătrân, până l-a băgat în spital şi i-a furat toate economiile

Lumile create în cadrul evenimentelor semnate THY VEILS sunt călătorii audiovizuale captivante, care transportă auditoriul către adâncurile insondabile ale înțelegerii și contemplației empatice.

“Modul armonios în care exprimarea artistică este transmisă publicului este direct conectat la pulsațiile interioare din sânul grupului. Astfel, de-a lungul vremii, în cadrul acestei călătorii către infinitul creator, THY VEILS și-a proiectat calea în oglinda acestor artiști remarcabili, asemeni unor scânteieri de inspirație. Maria Hojda și Mircea Ardeleanu Jr. sunt cele mai noi nume care se alătură lui Daniel Dorobanțu, fondatorul proiectului, atât în ceea ce privește activitatea live, cât și în deslușirea unor noi tărâmuri compoziționale pentru viitorul material de studio, „Next Forever””, transmit organizatorii. 

În cadrul evenimentului de pe 7 Octombrie 2022 din clubul Escape cu începere de la ora 20.00, THY VEILS va prezenta noul single „Influx”, piesă extrasă de pe viitorul album „Next Forever”.

Astfel că, Noul devine spațiul în care trupa timișoreana își va desfășura explorarea audiovizuală. Pornind de la elementele ce țin de componenta vizuală și mergând până la structura sonoră, vibrația ce va împânzi locația va reliefa un Univers de o însuflețire nouă.

 Nu vorbim despre o altă lume sau despre o exprimare diferită, ci despre o ornamentare venită să completeze arhitectura futurista deja existentă. 

Maria Hojda, artistă cunoscută pentru participarea la Vocea României și colaborările cu Loredana Groza, The TM Groove sau Pământ, ocazii în care și-a dezvăluit vastele valențe vocale, contribuie în mod nemijlocit la croiala acestei broderii siderale numită THY VEILS.

În prezența ei, piesele capătă acele profunzimi autentice întâlnite la doine creându-se, astfel, o punte între lumesc și spiritul universal în care omul devine lumina ce se răsfrânge în cele două oglinzi ale vieții.

CITEŞTE ŞI: Se anunţă o iarnă grea în Timişoara! Coltern nu are nici 20% din cantitatea necesară de cărbune

Mircea Ardeleanu Jr. (Subcarpați, Traditional Quartet, Gheorghe Zamfir) este un instrumentist strâns legat de tainele lumii din care își împletește ritmul, atât existențial cât și creativ. Inspirat de folclor, transcende acest univers transformându-l într-o componentă cosmică.

De aici și până la colaborarea în cadrul THY VEILS căile s-au lăsat cumva desferecate și un soi de forță nevăzută a stabilit ceea ce trebuia înfăptuit.

În deschiderea evenimentului din clubul Escape, vocalista și producătoarea Alira Mun va susține o reprezentație live în care vor fi expuse publicului noile sale intenții creative, printre care și cel mai recent single, „Eclipsa”.

 Cu o retorică compozițională ce gravitează în jurul unor genuri ca tehno sau EDM, Alira își îndreaptă viziunea către zone din afara spectrului ei inspirațional precum synthwave sau industrial. Modul inovator prin care Alira Mun reușește să-și exprime creativitatea transcende genul și transformă muzica în structuri sonore pe care cu ușurință le putem numi electro-poeme.

Prețul unui bilet pentru evenimentul de la clubul Escape din Timișoara este de 50 RON și poate fi achiziționat la intrare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.