Ediția a șasea a UNIVIBES by UVT vine cu un vibe plin de energie, la începutul unui nou an universitar!

Tradiția #OccupyTheUniversity merge mai departe și în anul 2022, celebrând un nou an universitar, în stilul deja consacrat de UNIVIBES by UVT.

3 scene, mix de genuri muzicale, ritmuri electrice, acustice, rock, blues sau d’n’b, videomapping, proiecții de scurtmetraje, jocuri & activități, zone de food & drinks, toate acestea întâmpină studenții, comunitatea academică și publicul timișorean în spațiile din incinta sediului central al Universității de Vest din Timișoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4), pentru un început de an universitar ca la carte.

Vă așteptăm luni, 3 octombrie 2022, plini de energie, la cea mai mare petrecere a toamnei – UNIVIBES by UVT – după următorul program:

Energy Stage (parcarea din fața sediului central UVT):

18:00-19:00 – ZoleeVee

19:00-20:00 – Raven’s Heart

20:15-21:15 – FC DNB (Gojira & Planet H feat. Psihotrop)

21:30-23:00 – Alternosfera

Feeling Stage (curtea din spatele sediului central UVT, lângă terenul de baschet)

18:00-18:50 – KiNDLEiN

19:00-20:00 – Amalia Gaiță

20:15-22:00 – Ada Milea & Bobo Burlăcianu

Vibration Stage (a doua curte interioară din partea dreaptă din sediul central UVT):

16:30-18:30 – DJ Cra

18:30-20:00 – George Allen

20:00-21:30 – DJ K-LU

21:30-23:00 – DJ Kuky

Cinema Stage (Amfiteatrul „Ioan Mihai” – parter, sediul central UVT): 17 -23 – proiecții de scurtmetraje ale studenților Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (UNATC)

Board Games Yard (curtea interioară, hol partea stângă, sediul central UVT) – 16 – 21

Universitatea de Vest din Timișoara, o universitate a alianțelor europene, își deschide anul cu un vibe plin de energie. De mai mulți ani, ne-am obișnuit să-i ghidăm pe cei mai noi studenți, „bobocii” din anul întâi, printre jaloanele muzicale, artistice și culturale ale universității, toate oferite prin acest festival unic. UNIVIBES by UVT este un festival dedicat studenților, dar și comunității timișorene. Vă așteptăm la UVT, cu vibrație artistică și sound studențesc!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Participarea la eveniment este liberă!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.