Un bărbat din Timişoara şi-a pus capăt zilelor! S-a aruncat în gol de la etajul opt

Sinucidere şocantă la Timişoara! În această dimineaţă, un bărbat de 87 de ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul 8 al unui bloc din zona Gării de Nord.

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa într-un bloc de pe Bulevardul Dragalina din Timişoara. Acesta s-a trezit în această dimineaţă cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Înainte de a se arunca de la etaj, el a încercat să-şi taie venele. Soţia sa l-a îngrijit, astfel că nu a mai sunat la Ambulanţă, după care bătrânul a spus că se culcă. La scurt timp a recurs la gestul extrem.

Din păcate, în urma impactului cu solul, bărbatul nu a mai avut nicio şansă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest sens.

La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timișoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat„, transmite IPJ Timiş.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.