Skip to main content

Un bărbat din Timişoara şi-a pus capăt zilelor! S-a aruncat în gol de la etajul opt

Sinucidere şocantă la Timişoara! În această dimineaţă, un bărbat de 87 de ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul 8 al unui bloc din zona Gării de Nord.

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa într-un bloc de pe Bulevardul Dragalina din Timişoara. Acesta s-a trezit în această dimineaţă cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Înainte de a se arunca de la etaj, el a încercat să-şi taie venele. Soţia sa l-a îngrijit, astfel că nu a mai sunat la Ambulanţă, după care bătrânul a spus că se culcă. La scurt timp a recurs la gestul extrem.

Din păcate, în urma impactului cu solul, bărbatul nu a mai avut nicio şansă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest sens.

La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timișoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat„, transmite IPJ Timiş.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.