Skip to main content

Incendiu la Parohia Catolică de pe strada Ioan Slavici din Timișoara, noaptea trecută!

S-a dat alarma la Timișoara, chiar înainte de miezul nopții! Pompierii au fost alertați cu privire la un incendiu la Parohia Catolică de pe strada Ioan Slavici.

21 de pompieri au fost mobilizați cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului ce a cuprins o anexă din curtea Parohiei, și amenința să se extindă.

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În jurul orei 23:50, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la Parohia Catolică de pe strada I. Slavici din Timișoara. La incendiu s-au deplasat de urgență 21 de pompieri din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara cu 4 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la podul și acoperișul unei anexe din curtea bisericii (pe o suprafață de aproximativ 120 mp) și într-o încăpere din anexă. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat în scurt timp, fără a se propaga la împrejurimi. În jurul orei 00:35, incendiul a fost lichidat”, transmite ISU Banat.

Pompierii fac acum cercetări pentru a identifica cauza care a dus la producerea incendiului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.