Skip to main content

Ultimul mesaj al unui tânăr care şi-a adus familia în pragul disperării! Poliţiştii s-au mobilizat de urgenţă!

Se fac căutări disperate pentru găsirea unui tânăr de 23 de ani, care i-a trimis mamei, un mesaj înfiorător, anunţând-o că este ultima dată când primeşte veşti de la el.

Atât femeia, cât şi soţul ei, din Oraviţa, judeţul Caraş-Seevrin, ştiau că băiatul este în Germania, la muncă, din data de 23 martie.

În mesajul primit ieri, tânărul le-a spus părinţilor că de fapt i-a minţit şi nu a părăsit niciodată ţara.

CITEŞTE ŞI: Mallurile, înlocuite de galerii mici şi hipermarketuri! Criza din domeniul construcţiilor afectează zona de shopping

Ba mai mult, le-a transmis că va fi găsit în Brădișoru de Jos, lucru care l-a făcut pe tatăl lui să ceară ajutorul Poliţiştilor.

Imediat au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari, care au scotocit întregul perimetru menționat.

Deocamdată, nimeni nu a dat de urma tânărului, iar oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea lui.

Alexandru Călin Dobre are următoarele semnalmente: 1,75 metri înalțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Cei care au informaţii care să ajute la găsirea lui, sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

„Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui tânăr de 23 de ani, cu care nu s-a mai putut lua legătura din cursul zilei de ieri, 29 martie. Astfel, ieri, în jurul orei 13.14, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că soția lui a primit un mesaj de la fiul acesteia, DOBRE ALEXANDRU CĂLIN, în vârstă de 23 de ani, despre care știau că este plecat în Germania din data de 23 martie, mesaj prin care acesta îi transmitea mamei că nu se află la muncă în Germania și că este ultimul mesaj pe care i-l va trimite. De asemenea, tânărul a indicat în mesaj că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos”, transmite IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Alfred Simonis, în genunchi, în faţa lui Dominic Fritz! Liberalii îl acuză pe deputatul social democrat că face jocurile USR

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.