Skip to main content

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!


 
 Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.


 
Gloria vine la Tomnatic după o victorie cu 4-1 în fața lui ACS Târgu Mureș, după ce a fost condusă cu 1-0, în campionat, însă și după eliminarea din Cupa României, în faza semifinalelor. Ardelencele au pierdut-o pentru întâlnirea cu echipa timișeană pe Oana Negrea, una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei, fotbalistă care s-a accidentat la umăr în ultima partidă din Superligă.
 
 Banat Girls a luat cele trei puncte în duelul cu Alexandria și și-a asigurat locul 2 în play-out.
 
„Am avut un rezultat bun în ultimul meci ci Alexandria. Înțeleg că Bistrița are jucătoare bune, dar noi vom intra în continuare în meci cu tot ce avem mai bun. Cred că acest lucru este posibil pentru că noi, ca jucătoare, suntem unite”, spune înaintea meciului Suzuho Yamasaki.
 
Rebecca Melack a reușit la Alexandria al treilea gol al său în această stagiune și speră la o nouă reușită și în meciul cu liderul din play-out.
 
„În ultimul meci cu Alexandria a fost foarte greu pentru că ne-am regăsit cu greu la început, dar cu indicațiile și insistențele antrenorului am reușit să ne îmbunătățim jocul și să creștem intensitatea pentru a câștiga acest meci. Aveam nevoie de aceste trei puncte. În meciul cu Gloria cred că trebuie să ne autodepășim și să dăm tot ce avem mai bun din noi, pentru că este un meci care va avea multă intensitate, vom da totul pe teren”, spune Rebecca Melack.

Înaintea partidei cu Gloria, căpitanul echipei timișene, Melisa Șodinca a ajuns pe locul 5 în topul marcatoarelor din Superligă, cu 11 reușite, tot atâtea câte are și Laura Rus, de la Farul Constanța.
 
Întâlnirea dintre Banat Girls Comloșu Mare și Gloria Bistrița este programată mâine, de la ora 11, pe stadionul Petre Feneși, din Tomnatic, și va fi condusă de Eniko Kopriva, din Carei, ajutată la cele două tușe de George Urs și Cristian Pop Guzman, ambii din Oradea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.