Skip to main content

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

După succesul primei ediții, din Parcul Dacia, evenimentul „Picnic Atipic” continuă astăzi, între orele 11:00 și 15:00, în Parcul Pădurice, din zona Soarelui.

Aici, în zona locului de joacă, vor fi pregătite standuri cu gustări ale afacerilor locale și vor fi disponibile mai multe activități gratuite pentru copii și părinți.

Manifestarea propune o schimbare de perspectivă prin încurajarea oamenilor să privească în jur și să se simtă bine fără prea multe bătăi de cap: o pătură, o carte și o gustare, chiar în parcul de lângă bloc.

Picnicurile oferă oamenilor oportunitatea de a redescoperi locurile cu care sunt obișnuiți, de a le vedea cu alți ochi, într-un context atipic.

„Scopul acestor evenimente este o schimbare de mentalitate. Ne dorim ca, odată organizat din exterior, picnicul să inspire persoanele din comunitate să organizeze astfel de întâlniri și în viitor”, transmit organizatorii.

Evenimentul este aranjat de Organizația de Management al Destinației Timișoara în colaborare cu Asociația Patronală Horetim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.