Skip to main content

Ultimele două zile în care firmele timișene se mai pot înscrie la misiunea economică din SUA și Canada, organizată de CCIA Timiș!

În perioada 4-15 noiembrie 2024, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii și Canada.

Firmele timișene care vor participa la această misiune, vor avea oportunitatea de a face schimb de experiență, de a identifica noi parteneriate și de a descoperi noi oportunități de afaceri.

Programul misiunii economice cuprinde:

  • Participarea la întâlniri de tip B2B, menite identificării de noi posibilități de afaceri și stabilirii de contacte directe cu firme din Canada în funcție de interesul exprimat, (eveniment organizat în colaborare cu Consulatul General al României în Montreal);
  • Participarea la întâlniri de afaceri și discuții la Camera de Comerț Româno-Americana din New York.

Costul participării la misiunea economică este 3.790 euro (pentru membri CCIAT) și include:

-Organizarea întâlnirilor de afaceri cu potențiali parteneri comerciali
-Asistență și suport în participarea la întâlniri
-Transport internațional Budapesta – Paris – Montreal; Montreal – New York; New York – Paris – Budapesta
-Transfer aeroport-hotel-aeroport în Montreal și New York
-Transfer Timișoara – aeroport Budapesta și retur
-Cazare (4 nopți în Montreal și 6 nopți New York) hotel 4*
-Suport logistic și administrativ pe toată durata misiunii economice
-Sprijin în obținerea vizelor și a altor documente necesare pentru deplasare

De asemenea, organizatorii anunță că prețul poate varia în funcție de data achitării (prețul biletului de avion poate crește).

Firmele cinteresate mai au la dispoziție astăzi și mâine pentru confirmarea intenției de participare la misiunea economică.

Detaliile despre serviciile oferite pot fi consultate în documentul atașat de mai jos.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.