Skip to main content

O fată de 13 ani care se plimba cu trotineta, lovită de mașină! Șoferul a fugit de la locul accidentului

O fata de 13 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce se plimba pe trotinetă.

Accidentul s-a petrecut ieri după amiază în localitatea timișeană Mănăștiur, șoferul a fugit de la fața locului.

Polițiștii au început o anchetă, iar în scurt timp, șoferul vinovat a fost identificat. Din primele informații se pare că șoferul vinovat este fiul primarului din localitate.

Polițiștii rutieri din Faget au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Mănăștiur a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe DJ609 B în localitatea Mănăștiur, iar la intersecție cu un drum local din aceeași localitate, ar fi surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 13 ani, care se deplasa regulamentar pe trotinetă. Bărbatul a părăsit locul accidentului, ulterior fiind depistat de polițiști”, transmite IPJ Timiș.

Fetița a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.