Skip to main content

FOTO Ultima zi în care te poți bucura de creațiile din flori expuse la Iulius Garden! Festivalul florilor creează un cadru de poveste învăluit în parfum și culoare

Astăzi ete ultima zi în care echipele de floriști din toată țara își prezintă parfumatele și coloratele creații, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului florilor, de la Iulius Town.

Zona Garden a Iulius Town este transformată într-o scenă de poveste, unde mai mulți artiști floriști expun, conform temei din acest an, scene sau personaje din literatura universală.

Printre creațiile expuse în acest weekend se regăsesc: rochia care plutește, rochia care are ca temă principală „Farmecul Ielelor” din mitologia românească, „Costumul popular Femeiesc” din zona Banatului, „Fata Verde”, rochia în culori electrice, cu flori naturale vopsite, dar și flori construite de sârme decorative, cu efect metalic, dar și multe alte creații inedite.

„Doresc să construim împreună un eveniment cu un impact social complex, care să reunească oamenii pasionați de flori, cei mai buni floriști din România, alături de antreprenori mai noi sau mai vechi în domeniul nostru, furnizorii industriei floristice, firmele private partenere, publicul larg și întreaga comunitate a orașului Timișoara. Simțul și experiențele trăite de vizitatorii/participanții la FLORALL sunt reale, autentice, implicative, interactive și în egală măsură educative. Tema aleasă are legatură directă cu dorința mea de a oferi valoare adaugată  tuturor participanților și vizitatorilor, atât prin provocările proiectelor, prin bucuria florilor expuse, cât și printr-o călătorie plastică prin literatura universală”, transmite Anca Vlad, organizatorul Florall.

Fotocornerul este în centrul atenției evenimentului, locul în care mii de flori viu colorate, transformate într-un tunel tridimensional, oferă un cadru spectaculos și numai bun pentru a fi importalizat.

Podul florilor românești este cel de-al doilea obiectiv care promite să atragă atenția tuturor, fiind decorat cu o instalație florală complexă, menită să fascineze toți vizitatorii, dar și să marcheze festiv Ziua Națională a bujorului românesc.

Copiii au un aport considerabil în cadrul festivalului, întrucât școlile din Timișoara sunt invitate să realizeze instalații florale alături de profesioniști din domeniu, iar lucrările florale, inspirate din personajele favorite ale acestora vor fi expuse într-o zonă special dedicată acestora.

Totodată, copiii o vor putea întâlni pe Zâna florilor, de la ora 15:00, după teatrul de păpuși.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.