Skip to main content

Tânăra care a făcut plajă pe șalupa Poliției Locale „lovește” din nou! A fost prinsă la furat, în centrul Timișoarei

Tânăra de 24 de ani, prinsă în urmă cu câteva zile făcând plajă pe o barcă a Poliției Locale, din nou în centrul atenției oamenilor legii.

Deși a fost transportată de două ori la Psihiatrie, tânăra arădeancă a fost prinsă din nou de polițiștii locali, în miezul nopții, când încerca să se strecoare în interiorul unui magazin cu haine, din centrul orașului, chiar lângă McDonald’s.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că hoața era nimeni alta decât femeia, care, cu doar câteva zile în urmă, a fost prinsă în timp ce încerca să se bronzeze, întinsă pe o barcă a Poliției Locale, acostată la malul Begăi și care, la două zile după, s-a întors la fața locului, pentru a se răzbuna.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 04.00, în Piața Victoriei, au fost sesizați de către colegii de la Monitorizare Video că o persoană a forțat ușa magazinului de produse vestimentare de lângă McDonald’s. Au trecut la verificări și au depistat persoana care a pătruns în incinta acestuia. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că tânără este nimeni alta decât cea care cu câteva zile înainte a făcut plajă pe șalupa Poliției Locale și ulterior a aruncat cu un lichid asupra ambarcațiunii”, transmite Poliția Locală.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia a furat un tricou și a fost dusă la Secția 1, pentru continuarea cercetărilor pentru furt.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.