Skip to main content

Tupeul maxim al angajaţilor unui supermarket de lângă Timişoara! Au reuşit să fure, în doar câteva zile, marfă de 30.000 de lei

Patru angajaţi ai centrului comercial de la intrarea în comuna Giroc şi un prieten de-al lor au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de furt şi complicitate, după ce au sustras produse în valoare de 30.000 de lei.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care administratorul supermarketului a observat diferenţe majore între marfa care a dispărut de pe rafuri şi banii încasaţi.

Acesta a anunţat Poliţia, iar ancheta a scos la iveală că cei cinci suspecţi au pus la cale un mecanism prin care să îşi rotunjească veniturile.

CITEŞTE ŞI: Video: Scandal în centrul Timişoarei! Ţiganii, revoltaţi de demolarea construcţiilor de pe strada Cezar, îi cer socoteală primarului

Rând pe rând, unul dintre ei juca rolul cilentului, îşi umplea coşul cu diverse produse, iar în momentul în care ajungea la casa de marcat, complicele său se prefăcea că scanează marfa.

În realitate, scana un singur articol, de regulă cel mai ieftin.

“În urma activităților desfășurate de către polițiști, s-a constatat faptul că 2 femei, de 55 și 20 de ani și 2 bărbați, de 67 și 17 ani, angajați ai societății comerciale, precum și un bărbat de 19 ani (fără calitate în cadrul societății) ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăților, nereală cu valoarea produselor. În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, cele 2 femei și cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.