Skip to main content

Presiune scăzută la apă sau furnizarea va fi oprită complet, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță spălarea și igienizarea rețelei de distribuție

Zilele acestea se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din Timiș.

Toate lucrările vor avea loc în intervalul orar 8:00-15:00.

Astfel că, începând de astăzi, presiunea apei va fi scăzută în satul Sinersig.

De asemenea, mâine, presiunea apei va fi scăzută în Ohaba-Forgaci, iar ziua următoare, pe 24 aprilie, în Sinersig, însă, în aceeași zi, furnizarea apei se va opri în localitățile timișene Știuca și Oloșag.

Joi, 25 aprilie, presiunea apei va fi scăzută în Ohaba-Forgaci și Știuca, luni, 29 aprilie, în Oloșag, iar marţi, 30 aprilie se va opri apa în Dragomirești.  

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.