Skip to main content

Tragedie, la Timişoara! Un bătrân a murit în flăcările care i-au cuprins locuinţa

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte, într-o locuinţă de pe strada Xenopol din Timişoara, unde s-au deplasat de urgenţă, mai multe echipe de pompieri.

La sosirea salvatorilor, flăcările se manifestau violent, într-una dintre încăperi, unde a fost găsită şi o victimă.

CITEŞTE ŞI: Meciuri mari, lângă Timişoara! Echipa României de fotbal feminin U17 întâlneşte naţionala Croaţiei, în două partide amicale

Este vorba despre un bărnat de 74 de ani, care era inconştient şi care a fost preluat imediat de echipajul medical care a ajuns la locul incendiului.

„A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul intervenției 14 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei ambulanțe SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o încăpere din casă, fiind surprinsă o persoană, un barbat în vârstă de aproximativ 74 ani. Persoana a fost evacuată și predată în stare de inconștiență echipajului medical”, transmite ISU Timiş.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevreleor de resucitare, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Concluzia pompierilor este că incendiul a pornit de la ţigară aprinsă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.