Skip to main content

Meciuri mari, lângă Timişoara! Echipa României de fotbal feminin U17 întâlneşte naţionala Croaţiei, în două partide amicale

Săptămâna viitoare, fetele din echipa naţională de fotbal under 17 vin în judeţul Timiş, unde au programate două meciuri amicale cu naţionala din Croaţia.

Însă, partidele nu se vor desfăşura la Timişoara, pentru că aici nu există infrastructura necesară pentru astfel de evenimente sportive, ci în comuna Şag.

CITEŞTE ŞI: Festivalul Internaţional George Enescu aduce la Timişoara, şase concerte extraordinare, în această toamnă

Dincolo de calitatea suprafeţei de joc, meciurile de acest gen trebuie să fie disputate în locaţii cu vestiare, dușuri şi sisteme de dulăpioare individuale.

Singurul stadion din apropierea Timişoarei care corespunde este cel din Şag, care de altfel a găzduit, la finalul lunii octombrie a anului trecut, şi partida amicală dintre naţionalele de fotbal U18 ale României şi Serbiei.

„Naționala feminină de fotbal a României U17, va juca două amicale cu Croația în comuna noastră, pe frumosul nostru stadion Timișul Șag, bază sportivă ce îndeplinește condițiile pentru desfășurarea unei competiții la acest nivel. Vă invit pe toți să le fim alături, vineri- 18.08.2023, ora 11.00 și duminica- 20.08.2023, ora 11.00!”, anunţă primarul comunei Şag, Flavius Roşu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.