Skip to main content

Foto: O copilă şi o femeie încarcerate, după ce o maşină a intrat într-un parapet! În accident a fost rănit şi un adolescent

Accident rutier grav, în această dimineaţă, când şoferul unei maşini a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit parapetele din beton de pe marginea şoselei.

S-a întâmplat pe DN 66, în localitatea Băniţa, judeţul Hunedoara, iar impactul a fost extrem de puternic.

CITEŞTE ŞI: Tragedie, la Timişoara! Un bătrân a murit în flăcările care i-au cuprins locuinţa

Autoturismul a fost serios avariat, iar două persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate.

Este vorba despre o fată de 15 ani şi o femeie de 45 de ani, care au fost scoase din maşină de un echipaj de descarcerare.

„În această dimineață, echipaje operative ale Detașamentului de Pompieri Petroșani și ale Gărzii de Intervenție Baru au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în localitatea Bănița, pe DN 66, unde a avut loc un accident rutier. La locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism a intrat în parapetul de protecție iar în urma impactului, două dintre cele patru persoane aflate în mașină au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat de urgență pentru extragerea în siguranță a victimelor (o minoră în vârstă de 15 ani și o femeie de aproximativ 45 de ani)”, transmite ISU Hunedoara.

Cele două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate conştiente, la spital.

Şi un tânăr de 17 ani a suferit leziuni în urma impactului violent şi a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat, timp de două ore.

CITEŞTE ŞI: Meciuri mari, lângă Timişoara! Echipa României de fotbal feminin U17 întâlneşte naţionala Croaţiei, în două partide amicale

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.