Skip to main content

Tragedie fără margini! Un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare de pompierii care au lichidat incendiul care a cuprins un tractor

Sfârşit înfiorător pentru un tânăr de 23 de ani, care a fost descoperitmort, de echipele de intervenţie chemate să stingă flăcările care un cuprins un tractor şi o presă de balotat.

Incendiul a izbucnit în miez de noapte, pe un teren agricol din localitatea Săcădat, judeţul Bihor, unde s-au deplasat de urgenţă, mai mulţi pompieri.

CITEŞTE ŞI: Roxana Iliescu îl bate pe Fritz, cu propriile arme! Ce a descoperit consilierul local despre mijloacele de transport în comun din Timişoara?

La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană. Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol”, transmite ISU Bihor.

Din păcate, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia.

Cercetările efectuate indică faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat.

Cel mai probabil tânărul a încercat să repare defecţiunea, fiind surprins de flăcările violente care au cuprins utilajul.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Distracţie, la cote maxime, în prima noapte a Festivalului Arad Open Air! Publicul a petrecut până în zori

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.