Skip to main content

Galerie foto: Distracţie, la cote maxime, în prima noapte a Festivalului Arad Open Air! Publicul a petrecut până în zori

Entuziasmul fanilor a revenit în forță și în acest an la Festivalul Arad Open Air, astfel că prima seară a evenimentului a fost plină de bucurie, dans până în zori, atmosferă plină de energie, artiști de renume, muzică vibrantă și, desigur, momente pline de distracție.

Petrecăreții entuziaști și-au adus gașca de distracție pe Aeroportul Internațional Arad, transformând prima zi a festivalului într-un adevărat paradis al divertismentului.

Echipați cu cele mai cool outfit-uri și pregătiți să danseze până în zori, participanții au creat o atmosferă vibrantă și plină de culoare.

CITEŞTE ŞI: Când scăpăm definitiv, de traficul greu din Timişoara? Umbrărescu îşi mobilizează muncitorii, pe Centura Sud a oraşului

Pe lângă muzica artiștilor prezenți în prima zi care a răsunat în boxele amplasate strategic, petrecăreții și-au etalat stilul personal prin outfit-uri care emanau creativitate și individualitate.

Toată această diversitate de stiluri și modă a creat o atmosferă magică și plină de farmec, în care participanții au putut să își exprime liber creativitatea și să se bucure de momentul prezent al petrecerii alături de gașca de distracție.

„Este o bucurie imensă să ne reîntâlnim cu fanii Arad Open Air. Aeroportul a fost inundat cu oameni începând cu orele după-amiezii, un semn clar că toți am simțit lipsa magiei și atmosferei festivalului. Prima seară a fost doar un teaser pentru ce urmează în următoarele două zile și suntem foarte nerăbdători să îi vedem pe cei prezenți cum transformă acest loc într-un paradis muzical”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

Artiștii mult așteptați au fost primiți cu entuziasm și bucurie de către festivalieri.

Pascal Junior a făcut mulțimea să își arunce brațele în aer și să aplaude frenetic în momentul în care acesta a pășit pe scenă.

Atmosfera s-a transformat într-o explozie de energie contagioasă, iar participanții au început să cânte și să danseze alături de el.

La fel a făcut și Alex Super Beats, care cu fiecare melodie mixată a adus un val de euforie și extaz printre festivalieri, care au cântat cu vocea tare și au dansat pe ritmurile sale.

Petrecerea continuă în seara asta cu unii dintre cei mai tari artiști din cultura hip-hop – Nane și Spike.

Tot azi, publicul va avea ocazia să-i vadă și pe cei de la Doma Art – Dance Show și anul acesta pe scena AOA.

Se vor mai ocupa de muzică și entertainment Mike Kross, Paul Damixie, Burak Yeter, Sasu, Alexandru Ungur și Sebuh.

Duminică, în ultima seară de festival, este rândul fanilor muzicii trap să își vadă preferații pe scenă.

La cererea publicului, Ian și Oscar vor urca pe scenă ediția aceasta a AOA.

În revenire la festival este și FC DNB, care anul trecut a reușit să aducă o doză mare de energie și nebunie în rândul festivalierilor.

Tot în ultima zi de festival, Vama va cânta împreună cu publicul cele mai îndrăgite hit-uri, iar melodiile „Perfect fără tine” și „18 ani” îi vor face pe cei prezenți să fredoneze și să trăiască la maximum aceste clipe unice.

Biletele de o zi se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/, iar acestea se găsesc și la intrarea în festival.

Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități. Pentru mai multe informații, verificați regulamentul de pe site https://www.openairfestival.ro/info-regulament/.

Concertele încep în fiecare zi la ora 17:30, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un bilet sau un abonament sunt rugați să vină mai devreme.

Urmărește paginile de social media, pentru ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.