Traficanţi de droguri de mare risc, capturaţi la Timişoara! Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor?

Patru tineri din Timiş, ridicaţi de poliţişti fiind suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

CITEŞTE ŞI: Măsuri de siguranţă la meciul dintre ACS Poli şi CSM Poli Iaşi!

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc/ membrii grupării, 4 tineri din Timiș, urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Din cercetări a reieşit că din anul 2017, gruparea constituită din patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din judeţul Timiş, acţionau pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc pe relaţia Olanda-România.

Ieri poliţiştii de Crimă Organizată au reuşit depistarea şi prinderea în flagrant a unui tânăr de 20 de ani, în timp ce încerca să vândă 250 de comprimate  ecstasy, asupra acestuia găsindu-se alte 240 de astfel de comprimate.

Tot ieri poliţiştii Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au făcut în Timişoara trei percheziţii la locuinţele membrilor grupării.În urma perchezițiilor, poliţilştii au fost ridicat 202 grame de cannabis și 4.535 comprimate XTC cu diferite logo-uri, în valoare de aproximativ 263.850 de lei.

CITEŞTE ŞI: Tragedie! Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la 10 metri

Suspecţii urmează a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, trafic internaţional de droguri de risc si de mare risc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.