Skip to main content

Totul sau nimic pentru handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara! Alb-violeții joacă mâine la Vaslui

SCM Politehnica Timișoara se află în fața unui nou meci vital. Alb-violeții joacă mâine de la ora 18.00, pe terenul echipei CSM Vaslui.

Înaintea rundei a XXIII-a, echipa noastră se găsește pe locul al unsprezecelea (cu 17 puncte), iar CSM Vaslui un loc mai jos. Vasluienii au 15 puncte, la egalitate cu prima echipă de sub linia retrogradării (locul 13), CSM Sighișoara.

„Trebuie să jucăm acest meci precum am făcut-o la Sighișoara și acasă cu Turda. Sper ca absenții din partida cu Turda să poată reveni. Vom avea în față un adversar cu public fenomenal, cu jucători buni și antrenor valoros. Pentru un rezultat bun, trebuie să arătăm caracter și disciplină tactică, așa cum s-a întâmplat la Sighișoara”, spune Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Partida de la Vaslui va fi condusă de un cuplu de arbitri din Republica Moldova, Serdiuc/Sîrbu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.