Skip to main content

Circulația tramvaielor și a mașinilor, suspendată mâine pe bulevardul Cetății! Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute ocolitoare!

„Străzi pentru Comunitate” închide traficul mâine pe bulevardul Cetății din Timișoara!

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat închiderea traficului, mâine 14 aprilie, între orele 07.00 – 17.00, pe tronsonul cuprins între Calea Torontalului și strada Martir Cernăianu, precum și pe tronsonul cuprins între strada Amforei și Calea Torontalului.

De asemenea, că circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 va fi suspendată pe bulevardul Cetății, între intersecțiile cu bulevardul Cetății – Calea Torontalului și bulevardul Cetății – strada Gheorghe Lazăr. Tramvaiele liniilor 4 și 7 vor circula, astfel, deviat de la Piața 700 pe traseul Piața Traian – Gara de Est și retur.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării evenimentului.

„Străzi pentru Comunitate” a pornit în 2021, din centru, a ajuns, în 2022, în Freidorf, apoi în Plopi, anul trecut. Programul se desfășoară între orele 11:00-16:00 și cuprinde o serie de activități, printre care spectacole pentru copii, competiţii de şah, table, rebus, integrame sau sudoku, un cross, dar şi o mulţime de momente artistice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.