Skip to main content

Consilierul local, Roxana Iliescu îl acuză pe Fritz că își face campanie electorală pe banii timișorenilor, în cadrul unui… picnic atipic!

Timișorenii sunt invitați în următoarele weekend-uri la ”picnicuri atipice” în diverse localii din oraș.

Organizația de Management al Destinației Timișoara, cea care a acordat și controverasatul premiu în valoare de 30.000 de euro, președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, organizează acum, în premieră, Picnic Atipic, un eveniment de socializare derulat în jurul unor gustări și acompaniate de activități destinate copiilor, tinerilor și seniorilor.

Reprezentanții Organizației anunță că în parcuri vor fi pregătite și standuri cu mâncare ale afacerilor locale și vor fi disponibile, gratuit, mai multe activități pentru copii și părinți precum înălțat de zmeie, atelier de olărit, cabină foto, pictat pe față, desene cu creta pe asfalt, baloane de săpun și chiar jocuri de șah.

Consilierul local, Roxana Iliescu îl acuză însă, pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz că în lipsă de proiecte își face campanie electorală în cadrul acestor evenimente, el fiind președintele Organizației de Management al Destinației Timișoara.

Organizația de Management al Destinației Timișoara, faimoasa asociație a orașului nostru care a acordat premiul in valoare de 30.000 euro președintelui Moldovei, doamna Maia Sandu, s-a trezit să organizeze evenimente, acum în campanie electorală!

Primarul Fritz, in calitate de președinte al acestei organizații, în lipsă de proiecte pentru orașul nostru pe care să le promoveze in perioada asta, s-a gândit că nu ar fi nimic mai potrivit decât să ofere circ și pâine timișorenilor!

La “Picnic atipic (…) vor fi pregătite standuri cu mâncare și vor fi disponibile, gratuit, mai multe activități pentru copii și părinți”.

“Gratuit” este impropriu spus câtă vreme această organizație primește bani de la bugetul local.

Cu alte cuvinte, primarul Fritz a avut ideea genială ca pe banii timișorenilor, să organizeze evenimente cu scop electoral, în propriul beneficiu…

Total “întâmplător”, “Picnic atipic” va avea loc lunar – 21 aprilie, în 19 mai, 2 iunie, 7 iulie – în diverse parcuri sau locații din oras”, a transmis Roxana Iliescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.